ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θήβα: Οι τενεκέδες με τις ελιές έκρυβαν χιλιάδες αναβολικά χάπια (φωτο)

Θήβα: Οι τενεκέδες με τις ελιές έκρυβαν χιλιάδες αναβολικά χάπια (φωτο)

Χιλιάδες χάπια και φιαλίδια με επικίνδυνες αναβολικές ουσίες που φέρονταν να προέρχονται από υπαρκτές εταιρείες και με συνοδευτικά έγγραφα ήταν κρυμμένα μέσα σε μεταλλικά δοχεία που περιείχαν ελιές και είχαν φορτωθεί σε κοντέινερ μεταφορικής εταιρείας με άγνωστο προορισμό.

Το ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών, από τους άνδρες της τοπικής Ασφαλείας και, όταν ερευνήθηκε, βρέθηκαν μέσα στα μεταλλικά δοχεία με τις ελιές και σε μια συσκευασία με καλλυντικά πλήθος αναβολικά σκευάσματα τα οποία εμφανίζονταν να προέρχονται από εταιρείες που εδρεύουν σε περιοχές της Αττικής.

Όμως, τα παραστατικά έγγραφα της παραγγελίας αποδείχθηκαν πλαστά κι έτσι τα σκευάσματα που έφεραν εμπορικές ονομασίες κατασχέθηκαν. Πρόκειται για 123 κουτιά που περιείχαν συνολικά 10.650 αναβολικά χάπια, 2.791 αμπούλες που περιείχαν αναβολικές ουσίες σε υγρή μορφή, ενώ θα διερευνηθεί από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. η χημική σύσταση άλλων 10.418 χαπιών που περιείχε μια νάιλον συσκευασία.

Οι εταιρείες που φέρονται ως αποστολείς σύμφωνα με τα συνοδευτικά, δεν είχαν ιδέα ούτε και σχέση με τα συγκεκριμένα σκευάσματα και οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπισθούν οι πραγματικοί αποστολείς και οι τελικοί παραλήπτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, οι άνδρες της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων με κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και ντόπινγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.