ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ήταν «μαύρος» από το ξύλο o 85χρονος στα Σεπόλια: Σοκαρίστηκαν και οι αστυνομικοί

Ήταν «μαύρος» από το ξύλο o 85χρονος στα Σεπόλια: Σοκαρίστηκαν και οι αστυνομικοί

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της γυναίκας που μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν αιμόφυρτο τον 85χρονο στα Σεπόλια που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες μάχης για τη ζωή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από ληστές που μπήκαν στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Η γυναίκα περιγράφει πώς μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν τον άτυχο ηλικιωμένο «παραμορφωμένο, με σπασμένα δόντια και “μαύρο” από το ξύλο».

Σύμφωνα με την ίδια ακόμα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο σοκαρίστηκαν από την εικόνα που αντίκρισαν. «Μας είπαν ότι όσο καιρό είναι στο σώμα δεν είχαν ξαναδεί τόσο ξύλο σε άνθρωπο»

Όπως λέει, η μονοκατοικία του 85χρονου ήταν άνω-κάτω. «Δεν υπήρχε να βάλει κάπου το πόδι σου. Είχαν σπάσει πόρτες, ντουλάπια» λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι ο 85χρονος είχε πέσει θύμα ληστών τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές από αγνώστους που γνώριζαν ότι έμενε μόνος του στο σπίτι.

Η πέμπτη και μοιραία για τον 85χρονο φορά ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του, τον χτύπησαν, τον εγκατέλειψαν με τους γείτονες να τον βρίσκουν αιμόφυρτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 85χρονο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου ο άτυχος ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ημέρες αργότερα, την Τρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.