ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στάχτη έγινε τα ξημερώματα πούλμαν αλβανικού πρακτορείου ταξιδιών στην Πλατεία Καραϊσκάκη (φωτο)

Στάχτη έγινε τα ξημερώματα πούλμαν αλβανικού πρακτορείου ταξιδιών στην Πλατεία Καραϊσκάκη (φωτο)

Στις φλόγες παραδόθηκε τα ξημερώματα ένα τουριστικό λεωφορείο που ανήκει σε εταιρεία αλβανικών συμφερόντων.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής για εμπρησμό σε πούλμαν στην περιοχή της πλατείας Καραΐσκάκη.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα και δύναμη της πυροσβεστικής οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά μετά από μια ώρα.

Ακόμα ένας εμπρησμός
Το λεωφορείο που καταστράφηκε ολοσχερώς ήταν παρκαρισμένο έξω από το ταξιδιωτικό γραφείο που ανήκει σε αλβανική εταιρεία, η οποία πραγματοποιούσε ταξίδια σε Αλβανία, Τουρκία και Βουλγαρία. Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του ιδιοκτήτη του πρακτορείου, δεν μπορεί να φανταστεί πώς ξέσπασε η φωτιά, ενώ ποτέ ο ίδιος ή το πρακτορείο του δεν είχαν δεχτεί κάποιου είδους απειλή.

Το πούλμαν κάηκε ολοσχερώς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.