ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κέρκυρα: Απασχόλησαν γριούλα και της άρπαξαν 20.000 ευρώ

Κέρκυρα: Απασχόλησαν γριούλα και της άρπαξαν 20.000 ευρώ

Έχασε σε μια στιγμή ό,τι είχε και δεν είχε μια ηλικιωμένη, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην Κέρκυρα σε δυο άγνωστές της γυναίκες οι οποίες προφασίστηκαν ότι ήθελαν οδηγίες για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Όταν έφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες συνεργοί τους, η γριούλα αντιλήφθη πως είχαν κάνει φτερά οι κόποι όλης της ζωής της.

Οι δυο επιτήδειες είχαν καταφέρει να την απασχολήσουν, ώστε η μια από αυτές να ξαφρίσει το μεγάλο ποσό των 20.000 ευρώ! Η άτυχη 87χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια την κλοπή που έγινε το πρωί της περασμένης Δευτέρας και η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στην ταυτοποίηση των τεσσάρων Ελλήνων δραστών, που όμως δεν εντοπίστηκαν για να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου. Οι δυο “μακρυχέρες” είναι δυο 51χρονες και οι άνδρες ηλικίας 55 και 51 χρόνων και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να τους χαλάσει ένα χαρτονόμισμα μεγάλης αξίας ζήτησε ένα ζευγάρι Ρομά από τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος ΟΠΑΠ Play σε περιοχή της Εορδαίας, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Όταν έφυγαν, όμως, ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε ότι του είχαν “βουτήξει” 200 ευρώ πάνω στην ανταλλαγή χαρτονομισμάτων και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια! Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς και αναγνωρίστηκαν ως δράστες ένας 43χρονος και μια 24χρονη, αλλά δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.