ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πυρκαγιά σε Κρήτη και Ήπειρο

Πυρκαγιά σε Κρήτη και Ήπειρο

Φωτιές ξέσπασαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε τρεις περιοχές της χώρας.

Με 27 πυροσβέστες και 13 οχήματα αλλά και μία ομάδα πεζοπόρου επιχειρεί η πυροσβεστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Σταυράκι Ιωάννινων. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση και προς το παρόν δεν απειλεί κατοικίες.

Νωρίτερα, στην Βιάννο Ηρακλείου τέσσερα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες κατάφεραν να οριοθετήσουν άμεσα τη φωτιά που ξέσπασε σε χορτολειβαδική έκταση, μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Λίγο αργότερα, οι πυροσβέστες στην Κρήτη κλήθηκαν για φωτιά που έχει ξεσπάσει στα Κεραμειά Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά καίει σε έκταση με ελιές και στο σημείο επιχειρούν 4 οχήματα και ένας αξιωματικός.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η φωτιά θα τεθεί άμεσα υπό έλεγχο, όπως ακριβώς έγινε και στη Βιάννο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι αύριο στην Κρήτη, ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς θα είναι υψηλός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.