ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλλη μια νύχτα με μολότοφ και πέτρες κατά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Αλλη μια νύχτα με μολότοφ και πέτρες κατά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Επιθέσεις κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των ΜΑΤ σημειώθηκαν τη νύχτα στα Εξάρχεια, στη σκιά των εκτεταμένων αστυνομικών επιχειρήσεων στην περιοχή.

Στόχος τα ΜΑΤ

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη διασταύρωση των οδών Σπυρίδωνος Τρικούπη και Τοσίτσα.

Στόχος των κουκουλοφόρων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν βόμβες μολότοφ, ήταν η διμοιρία των ΜΑΤ που σταθμεύει στο σημείο.

Λίγα λεπτά αργότερα, νέα επίθεση εκδηλώθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη, στο ύψος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ.

Βροχή από πέτρες

Στόχος ήταν και εκεί οι αστυνομικοί των ΜΑΤ οι οποίοι δέχτηκαν βροχή από πέτρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή φθορές, ούτε έγιναν προσαγωγές υπόπτων ή συλλήψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.