ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Kαταδίωξη από το Λιμενικό στη Σάμο – Συνελήφθη διακινητής με 4 αλλοδαπούς

Kαταδίωξη από το Λιμενικό στη Σάμο – Συνελήφθη διακινητής με 4 αλλοδαπούς

Kαταδίωξη σε σκάφος με διακινητή μεταναστών, έγινε την Τρίτη στη Σάμο, από το Λιμενικό Σώμα.

Ενας 46χρονος μετέφερε τέσσερις μετανάστες σε σκάφος, του οποίου τα διακριτικά είχε κρύψει με ένα κόκκινο πανί. Προσπάθησε να παραπλανήσει το Λιμενικό, αλλά αυτό αντιλήφθηκε το τι έκανε και άρχισε την καταδίωξή του.

Ο διακινητής προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά τελικά συνελήφθη, ενώ τα τέσσερα άτομα στο σκάφος του, μεταφέρθηκαν στη μαρίνα Πυθαγορείου Σάμου, όπου επίσης συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διακινητής συνελήφθη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, καθώς το ταχύπλοο σκάφος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τη Λιμενική Αρχή Σάμου για εμπλοκή σε περιστατικά παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών. Κατασχέθηκε το σκάφος του μαζί με τον εξωλέμβιο κινητήρα, ένα κινητό τηλέφωνο και μία συσκευή πλοήγησης. Πριν πέντε ημέρες, παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στη Σάμο, όπου το Λιμενικό είχε ρίξει μάλιστα προειδοποιητικές βολές σε σκάφος, που είχε αποβιβάσει δέκα μετανάστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.