ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αχαΐα: Μητέρα μαθητή έκλεψε πορτοφόλι από το γραφείο του διευθυντή την ώρα του αγιασμού

Αχαΐα: Μητέρα μαθητή έκλεψε πορτοφόλι από το γραφείο του διευθυντή την ώρα του αγιασμού

Μια 43χρονη μπήκε στο γραφείο του διευθυντή του Δημοτικού σχολείου όπου φοιτά ο γιος της στην Κάτω Αχαΐα την ώρα που γινόταν ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά και έκλεψε το πορτοφόλι μιας 34χρονης! Μάλιστα, έκανε αγορές με την τραπεζική κάρτα της!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και η δράστιδα παρέδωσε το κλεμμένο πορτοφόλι περιείχε μικρό χρηματικό πόσο, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Μάλιστα, ομολόγησε ότι έκανε συναλλαγές σε δυο καταστήματα χρησιμοποιώντας μια από τις κάρτες. Η 43χρονη συνελήφθη και σε βάρος της ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε δίωξη για κλοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης εξιχνίασαν μια παρόμοια κλοπή, που είχε γίνει τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ο 28χρονος που την διέπραξε, έκλεψε το τσαντάκι ενός θαμώνα νυχτερινού κέντρου που είχε μέσα χρήματα και τραπεζική κάρτα και την χρησιμοποίησε για να κάνει αγορές. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.