ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαγνησία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα σε Ι.Χ. που είχε καεί ολοσχερώς

Μαγνησία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα σε Ι.Χ. που είχε καεί ολοσχερώς

Την απανθρακωμένη σορό ενός αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ανθρώπου, πιθανόν άνδρα, στη θέση του οδηγού ενός Ι.Χ. το οποίο νωρίτερα είχε καεί ολοσχερώς, εντόπισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, οι οποίοι μετέβησαν σε ελαιοπερίβολο στην περιοχή Πλατανίδια Βόλου, αφού πρώτα ειδοποιήθηκαν από κάτοικους της περιοχής.

Για το περιστατικό η υπηρεσία ενημερώθηκε στις 10.10 το πρωινό της Κυριακής και άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα, με πληρώματα 8 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο Διοιητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Χαράλαμπος Πόζογλου.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο ακόμα κάπνιζε, ενώ καίγονταν και δύο ελαιόδεντρα, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να καλούν άμεσα δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστή εξέταση, η οποία έχει ήδη παραγγελθεί, αλλά και η εξονυχιστή έρευνα που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενδεχομένως από κοινού από έμπειρους αξιωματικούς τόσο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.