ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο «όχι» στο αίτημα 9ημερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Νέο «όχι» στο αίτημα 9ημερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά τα αλλεπάλληλα απορριπτικά βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, επανήλθε στο αίτημά του για νέα άδεια από τις φυλακές αλλά και αυτό… απορρίφθηκε.

Συγκεκριμένα ζήτησε να περάσει εννέα ημέρες εκτός του σωφρονιστικού καταστήματος και να φιλοξενηθεί στο σπίτι της συζύγου του.

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Πειθαρχικό Συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας προκειμένου να εξετάσει το ζήτημα και το απέρριψε, κατά πλειοψηφία (2-1). Το θέμα θα παραπεμφθεί ξανά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» κρατείται από τον Αύγουστο του 2018 στις φυλακές Κασσαβέτειας, ενώ συνολικά από την Κασσαβέτεια και τον Κορυδαλλό , έχει λάβει μέχρι τώρα άδεια συνολικά έξι φορές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.