ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περίεργο συμβάν στην Αλεξανδρούπολη: Άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του δ/κτη της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας

Περίεργο συμβάν στην Αλεξανδρούπολη: Άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του δ/κτη της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας

Ένα περίεργο συμβάν εμπρησμού, όχι τόσο πολύ για την πράξη καθαυτή, όσο για την επιλογή της περιοχής και του ιδιοκτήτη, συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στις 4 το πρωί στην περιοχή της Εφορείας επί της οδού Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Αυτό γιατί άγνωστοι πυρπόλησαν και έκαψαν το ΙΧ αυτοκίνητο του διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας, μιας κρίσιμης μονάδας για την άμυνα του νότιου τομέα στον Έβρο, η οποία συμπεριλαμβάνει στην σύνθεσή της και μια Τ/Θ Ταξιαρχία με άρματα Leopard 2.

Παρά το γεγονός ότι η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, το αυτοκίνητο του διοικητή φέρεται να έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ υπάρχουν ζημιές και σε παρακείμενο αυτοκίνητο στην πυλωτή των ΣΟΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πυροσβεστική διεξάγει έρευνα για τα αίτια του συμβάντος, δηλαδή για το εάν πρόκειται για κάποιο βραχυκύκλωμα ή εάν οφείλεται σε εμπρησμό. Τίποτε ακόμα δεν έχει αποκλειστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.