ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαλυμένη χώρα: Έρχονται αποβιβάζονται και τους «διασώζουν» από την στεριά! – Εκατοντάδες και σήμερα οι αλλοδαποί

Διαλυμένη χώρα: Έρχονται αποβιβάζονται και τους «διασώζουν» από την στεριά! – Εκατοντάδες και σήμερα οι αλλοδαποί

Χωρίς τέλος συνεχίζεται η καθημερινή εισβολή αλλοδαπών στη χώρα, η οποία εξακολουθεί να διατηρεί τα όποια σύνορα έχει ορθάνοικτα παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει μια κρίση εθνικού μεγέθους, ως να φαίνεται και να είναι αποφασισμένη να αυτοκτονήσει.

Το ΛΣ περιορίζεται στο να «εντοπίζει» τους αλλοδαπούς αφότου έχουν αποβιβαστεί στις ακτές, όπως έγινε σε Αλεξανδρούπολη και Σάμο με συνολικά 136 παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του λιμανιού της Μαρώνειας, μια πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με συνολικά 39 επιβαίνοντες.

Το σκάφος του ΛΣ αμέσως συνόδευσε το φουσκωτό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Στη Σάμο εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις 97 άτομα.

Οι 46 εξ αυτών εντοπίστηκαν από πλήρωμα «ναυγοσωστικού» σκάφους του Λιμενικού στη… στεριά, στην περιοχή Τσαμαδού όπου και τους «διάσωσαν» από την… ξηρά.

Οι υπόλοιποι 51 εντοπίστηκαν μέσα σε βάρκα σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού να τους συνοδεύει με ασφάλεια στην περιοχή ”Γαλάζιο”, για τα περαιτέρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.