ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο επεισόδιο σε κέντρο «προσφύγων» στην Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός τραυμάτισε άλλον αλλοδαπό

Νέο επεισόδιο σε κέντρο «προσφύγων» στην Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός τραυμάτισε άλλον αλλοδαπό

Επεισόδιο μεταξύ δύο αλλοδαπών Ιρανικής καταγωγής που διαμένουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης και Φροντίδας Αλλοδαπών, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου των Διαβατών Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Γύρω στις 11, τα δύο άτομα συνεπλάκησαν για ασήμαντη αφορμή.

Κατά τη συμπλοκή, ο ένας χτύπησε τον ομοεθνή του με αντικείμενο και του προκάλεσε τραύμα στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία, ηλικίας 28 ετών και τον μετέφερε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”.

Στο ΚΕΦΑ έσπευσαν και δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες πραγματοποίησαν έρευνες εντός του χώρου για τον εντοπισμό του δράστη, χωρίς αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.