ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Περήφανη” δηλώνει και η μάνα του Ριζάι!

“Περήφανη” δηλώνει και η μάνα του Ριζάι!

Κι άλλη “περήφανη μάνα” εγκληματία μετά τις μανάδες των τρομοκρατών του Βελβεντού: Προκλητικές δηλώσεις έκανε η μητέρα του γνωστού κακοποιού Αλκέτ Ριζάι μετά το διήμερο θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου ο Αλβανός κακοποιός κρατούσε ομήρους πέντε σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Η μητέρα του μιλώντας σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι ο γιος της «κρατείται παράνομα 13 χρόνια» από το ελληνικό κράτος, τονίζοντας παράλληλα ότι «είναι αθώος» και ζητώντας την παρέμβαση της αλβανικής κυβέρνησης.

Παράλληλα τον παρότρυνε να «φτάσει μέχρι το τέλος». «Ολόκληρη η Αλβανία είναι περήφανη για σένα» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Αλκέτ Ριζάι στον τηλεοπτικό σταθμό «News24».

Γι αυτό, δεν αμφιβάλουμε: Τι πιο φυσικό να είναι υπερήφανοι οι Αλβανοί για έναν εγκηματία ομοεθνή τους;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.