ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρέλαβε 8 νέες μηχανές η Ομάδα ΔΙΑΣ – Μ. Χρυσοχοΐδης: «Σημαντική δωρεά» (φώτο)

Παρέλαβε 8 νέες μηχανές η Ομάδα ΔΙΑΣ – Μ. Χρυσοχοΐδης: «Σημαντική δωρεά» (φώτο)

Παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή της δωρεάς 8 νέων μηχανών για την ομάδα ΔΙΑΣ.

Τις μοτοσικλέτες παρέδωσαν το πρωί τα δίκυκλα στην Ελληνική Αστυνομία, κατά την διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μπροστά από τα γραφεία της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών. Οι οκτώ μοτοσικλέτες, μάρκας YAMAHA, είναι δωρεά των εταιρειών ΟΡΥΜΗΛ και ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ.

«Σημαντική χειρονομία» για την Ομάδα ΔΙΑΣ η δωρεά, λέει ο Χρυσοχοΐδης

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των δωρητών, Οδυσσέα Κυριακόπουλο, επίτιμο πρόεδρο του Δ.Σ. και Πάρη Κυριακόπουλο, πρόεδρο του Δ.Σ. της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε για τη δωρεά τους, επισημαίνοντας ότι «είναι πάρα πολύ σημαντική η χειρονομία σας, διότι οι μηχανές που παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία θα βοηθήσουν στην αποστολή της ΔΙΑΣ, που δεν είναι άλλη από την ασφάλεια του πολίτη».

Από την πλευρά του ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΙΑΣ και τόνισε ότι κάνουν ένα έργο καταπληκτικό, είναι παντού παρόντες όταν χρειάζεται και με έναν ευγενικό τρόπο συμπαρίστανται στον πολίτη και συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στις γειτονιές. «Είστε όλοι άξιοι επαίνων», κατέληξε.

Παρουσία του διοικητή της Ομάδας ΔΙΑΣ η δωρεά

Τις θερμές του ευχαριστίες προς τους εκπροσώπους των εταιρειών εξέφρασε και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, οι Σωτήρης Χατζίκος, διευθύνων σύμβουλος της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και Γιάννης Σώκιαλης, διευθυντής κλάδου Yamaha και από πλευράς Αστυνομίας, ο διευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, ο διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ αστυνομικός διευθυντής Ιωάννης Τριαντάφυλλος και ο διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών αστυνόμος Β’ Πέτρος Λαγουδάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.