ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εικόνες συνωστισμού σε κλαμπ της Αθήνας και της επαρχίας – «Έπεσε» πρόστιμο για παραδειγματισμό (φωτο)

Εικόνες συνωστισμού σε κλαμπ της Αθήνας και της επαρχίας – «Έπεσε» πρόστιμο για παραδειγματισμό (φωτο)

Τα φαινόμενα ανυπακοής στα μέτρα γίνονται ολοένα και εντονότερα.

Η επιβολή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ σε συνδυασμό με το σφράγισμα της επιχείρησης Alemagou στην παραλία Φτελιά στη Μύκονο, από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την Πολιτική Προστασία ήταν μόνο η αρχή, σε μια προσπάθεια να συνετιστούν οι απείθαρχοι μαγαζάτορες ενόψει της σταδιακής απελευθέρωσης των πτήσεων από το εξωτερικό από τις 15 Ιουνίου και μετά έως και την 1η Ιουλίου που θα απελευθερωθούν πλήρως.

Οι λοιμωξιολόγοι ανησυχούν για τις χιλιάδες των ασυμπτωματικών τουριστών που θα ταξιδέψουν στην ενδοχώρα και στα νησιά, σε συνδυασμό με τον συγχρωτισμό που παρατηρείται ήδη στους ανοιχτούς και κλειστούς χώρους διασκέδασης χωρίς καν να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα. Ο κόσμος στριμώχνεται, οι υπάλληλοι δεν φορούν μάσκα ή την έχουν κρεμασμένη στο αυτί για ντεκόρ και γενικότερα δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Όσα έγιναν χθες το απόγευμα και το βράδυ σε ορισμένα μαγαζιά της Μυκόνου, συνέβησαν και σε δεκάδες άλλα καταστήματα σε Αθήνα και επαρχία. Εδώ και αρκετές μέρες με αφορμή την ελεύθερη παροχή αλκοόλ στις παραλίες όπως και την αναμετάδοση μουσικής που ίσχυε από χθες, αρκετά μπιτς μπαρ είχαν προγραμματίσει πάρτι με καλεσμένους DJs με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει. Στην παραλιακή. σε γνωστό Μπιτς μπαρ συνωστίστηκαν πάνω από 1.000 άτομα, ενώ παρόμοιες εικόνες παρατηρήθηκαν σε μπαρ στο Άστρος, στους Αγίους Θεοδώρους, στο Βόλο. Σημειώνεται ότι στη Μύκονο μετά από συστάσεις των αστυνομικών Αρχών πολλά μαγαζιά υπό το φόβο των τσουχτερών προστίμων και του λουκέτου έκλεισαν νωρίτερα, ζητώντας από τον κόσμο να αποχωρίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.