ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Βραζιλιάνος τουρίστας παρασύρθηκε με φουσκωτό και βρέθηκε σε βραχονησίδα (βίντεο)

Χανιά: Βραζιλιάνος τουρίστας παρασύρθηκε με φουσκωτό και βρέθηκε σε βραχονησίδα (βίντεο)

Ένας Βραζιλιάνος τουρίστας στα Χανιά βγήκε στα ανοιχτά με έναν φουσκωτό και παρασύρθηκε από τον άνεμο, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ένα κοντινό νησάκι.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 10 το πρωί σήμερα (18/9) σήμανε συναγερμός στην Αγία Μαρίνα Χανίων, καθώς ένας κολυμβητής παρασύρθηκε από τον άνεμο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον κόλπο της νησίδας Θοδωρού.

Ένας επιχειρηματίας, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, που έβλεπε από τις 8 το πρωί τον κολυμβητή στα ανοιχτά, ανησύχησε για την τύχη του και όταν είδε πως ο άνεμος τον παρέσυρε ειδοποίησε το Λιμενικό Σώμα.

Αμέσως, λοιπόν, έσπευσαν με ένα φουσκωτό στη νησίδα Θοδωρού και πήραν τον 26χρόνο Ραφαέλ από τη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε, ο νεαρός χαμογελάει, παρά την περιπέτειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.