ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ευρασία εμπιστευτικό» – Διαδικτυακή συζήτηση με την χορηγία του pronews.gr

«Ευρασία εμπιστευτικό» – Διαδικτυακή συζήτηση με την χορηγία του pronews.gr

Διαδικτυακή συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr διοργανώνει η AHEPA σε συνεργασία με Mediterranean Council & Forum (medcf.org), σήμερα Κυριακή και ώρα 20.00 Ελλάδος (13.00 Ανατολικής Ακτής ΗΠΑ- EST) με θέμα «ΕΥΡΑΣΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ».

Ενώ όλα κρέμονται από μια κλωστή στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠ, από την νότια θάλασσα της Κίνας και τη Μεσόγειο μέχρι τη Μαύρη θάλασσα και τον Αρκτικό κύκλο ένα δαχτυλίδι φωτιάς στη RIMLAND απειλεί την ασφάλεια της HEARTLAND.

Tην ίδια ώρα οι ΗΠ προσπαθούν να σβήσουν άλλες φωτιές στο Αφγανιστάν (TALIBAN) και τη Μέση Ανατολή με τις πρόσφατες συμφωνίες BAHRAIN/UAE-ISREAL, ενώ η Γαλλία και ο νότος της Ευρώπης προσπαθούν να σώσουν την τιμή μιας γερασμένης και «βιασμένης» Ηπείρου που την οδηγεί η ιστορία της και την συντηρούν με ελπίδες και οράματα οι τελευταίοι ρομαντικοί ελεύθεροι πολιορκημένοι.

H Ρωσία (HEARTLAND) δεν φαίνεται να καταθέτει τα όπλα, και με τη νέα (όσο και παλαιά γνώριμη και σύμμαχο) Τουρκία (RIMLAND) των S-400 και των εμπόρων της λαθρομετανάστευσης μόνιμα προς τις Βρυξέλλες και ποτέ προς της Μόσχα, συντηρούν συνεχώς τις εστίες πυρκαγιάς, για να αποσταθεροποιήσουν τις περιοχές ενδιαφέροντος τους και να ωφεληθούν από το χάος.

Η Κίνα καραδοκεί αφού βλέπει ότι το σχέδιο One Belt One Road καταρρέει μέσα από τον ΚΙΝΕΖΟϊό που έσπειραν στον υπόλοιπο κόσμο σε μια θάλασσα χρεών και οι χώρες που επένδυσαν στον OBOR.

Θα καταφέρει η Ευρώπη και ο υπόλοιπος ελεύθερος κόσμος πέραν του Ατλαντικού να διέλθει νικητής δια πυρός και σιδήρου, ή οι πόρτες του φρενοκομείου που ανοίγει ο άξονας ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα στα τελευταία σκαλοπάτια ενός κόσμου που θα κυριαρχήσουν ο μπολσεβικικός καπιταλισμός και η νεο-οθωμανική τρομοκρατία.

Συντονίστρια της συζήτησης η Mrs. Danielle Crimmins Criminal Justice, Strategic Intel/Homeland Security MEDCF Analyst on Terrorism (USA). Συζητούν ζωντανά σε παράλληλη προβολή στο youtube και το facebook οι, Cyril Widdershoven Ph.D Strategy Studies Global Head Strategy & Risk Berry Commodities, Director VEROCY, MEDCF Chairman, Bradley Johnson Americans for Intelligence Reform CIA CoS (Ret), OAAN, Savvas Tsivikos CEO at Cypreco industries inc. AHEPA’s Supreme Treasurer, προλογίζει και σχολιάζει ο Ανδρέας Ζαπουνίδης Σύμβουλος Ασφαλείας & Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry – Πρόεδρος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριά.

">Live streaming στο youtube/AHEPA HJ41

Live streaming στο facebook/AHEPA HJ41

*Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χορηγός ζεύξης social media eforum LIOKOU COPY SHOP – 26ης Οκτωβρίου 18 Θεσσαλονίκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.