ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Κρήτη – Στιγμές τρόμου για την υπάλληλο (βίντεο)

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Κρήτη – Στιγμές τρόμου για την υπάλληλο (βίντεο)

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε ένα περίπτερο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ικάρου στην Κρήτη.

Ο δράστης, εισέβαλε από την θυρίδα εξυπηρέτησης πελατών, αιφνιδιάζοντας την υπάλληλο και με το ένα χέρι άνοιξε το συρτάρι με τις εισπράξεις και με το άλλο εξακολουθεί να την απειλεί με το όπλο.

Το σκηνικό της ληστείας διήρκησε ελάχιστα δευτερόλεπτα, με τον ληστή να διαφεύγει τρέχοντας με περίπου 100 ευρώ στην τσέπη.

Η ληστεία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 7:15 το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ο δράστης που φαίνεται να είναι ένας 30χρονος τοξικομανής, σεσημασμένος και γνωστός στην περιοχή, διέφυγε προς την περιοχή του Κατσαμπά και λίγα στενά αργότερα πέταξε το μπουφάν που φορούσε για να μπερδέψει τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναγνωριστεί, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.