Σαντορίνη – Τον σκότωσε για 200 ευρώ – Άθικτο το χρηματοκιβώτιο με τα 300.000 ευρώ

Σαντορίνη – Τον σκότωσε για 200 ευρώ – Άθικτο το χρηματοκιβώτιο με τα 300.000 ευρώ

Εναν ολόκληρο θησαυρό έκρυβε στο χρηματοκιβώτιο, στη ρεσεψιόν, δίπλα από το σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος, ο 69χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.

Περισσότερα από 300.000 ευρώ, χρυσές λίρες και δολάρια βρέθηκαν μέσα, όμως το γεγονός ότι δεν ανιχνεύθηκαν τα αποτυπώματα του 20χρονου Αλβανού οδηγεί τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Σαντορίνης που χειρίζονται την υπόθεση στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος δεν επιχείρησε να ληστέψει τον ξενοδόχο που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τον «έλουσε» με βότκα και του έβαλε φωτιά να τον κάψει.

Ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός γιατί ο 69χρονος δεν έδινε τα χρήματα που χρωστούσε απο πέρυσι στον νεαρό Αλβανό. Δηλαδή τα 200 ευρώ, υπόλοιπο απο τα 900 ευρώ που του έδινε συνολικά για τις διάφορες εργασίες που του έκανε ο νεαρός καθώς ο 69χρονος του είχε αναθέσει απο οικοδομικές δουλειές, μέχρι να εκτελεί χρέη αχθοφόρου.

Οι πληροφορίες λένε οτι ο Αλβανός εργαζόταν παράνομα στην Ελλάδα, καθώς από το 2017 που επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα απο την Κακαβιά, είχε απελαθεί τρεις φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Μάρτιο κατάφερε και πάλι να τρυπώσει και να παει στη Σαντορίνη να εργαστεί για να στέλνει τα χρήματα στη μητέρα και τις τρεις αδερφές του καθώς ήταν ορφανός και είχε επιχειρήσει και αλλες τρείς φορες να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε το 69χρονος ξενοδόχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.