Σήμερα η δίκη του Νότη Σφακιανάκη: Τι θα ισχυρισθεί ο τραγουδιστής που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας;

Σήμερα η δίκη του Νότη Σφακιανάκη: Τι θα ισχυρισθεί ο τραγουδιστής που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας;

Ο Νότης Σφακιανάκης, καλείται σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου μετά τις 12 το μεσημέρι, να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το όπλο αλλά και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του, ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει το δικαίωμα να μην παραστεί στο δικαστήριο επιλέγοντας να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορο του Αλέξη Κούγια την ώρα που είναι ανοικτό το ενδεχόμενο μιας νέας αναβολής της δίκης.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι, για το οποίο δεν διέθετε άδεια και μικροποσότητα ναρκωτικών, μέσω του συνηγόρου του έχει δώσει την δική του εκδοχή για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια του ελέγχου που του έγινε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή σήμερα το πρωί, ανέφερε πως ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγορήθηκε για πλημμέλημα και τόνισε χαρακτηριστικά πως «γιατί μιλούν όλοι για κοκαΐνη; Δεν ξέρει κανείς τι βρέθηκε… Γιατί κάνει αυτές τις διαρροές η Αστυνομία; Συνδικαλιστής αστυνομικός πώς γνωρίζει τα στοιχεία της δικογραφίας;».

​«Δύο λέξεις έχει πει ο Σφακιανάκης: ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο… Έχουμε απαντήσεις για όλα θα τις δώσουμε στο δικαστήριο», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας ενώ αναφορικά με την οπλοκατοχή σημείωσε: «Έχει 17 χρόνια το όπλο, δεν είχε απασχολήσει ποτέ».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Κούγιας είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ο τραγουδιστής «στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες… Ψευδής η είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​«Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δική του χρήση. Μόνος του χωρίς δικηγόρο είπε πως ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο γράφει η απολογία του», πρόσθεσε τότε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.