ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τον σκότωσε το κράτος των καλών καιρικών συνθηκών: «Έπεσε» το ρεύμα και σταμάτησε η οξυγόνωση του (upd)

Τον σκότωσε το κράτος των καλών καιρικών συνθηκών: «Έπεσε» το ρεύμα και σταμάτησε η οξυγόνωση του (upd)

(Ανανέωση – Αρχική κείμενο 11:43) Μία κυβέρνηση που λειτουργεί μόνο υπό καλές καιρικές συνθήκες είχε ένα ακόμα θύμα, καθώς ένας 80χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του όπου έμενε μόνος του, σε απομακρυσμένο χωριό της Εύβοιας.

Συγκεκριμένα ένας 80χρονος με αναπνευστικά προβλήματα που είχε κάνει έκκληση για βοήθεια κατέληξε μόνος στο σπίτι του περιμένοντας για βοήθεια…

Στο χωριό Τρουπί της Εύβοιας, όπου διέμενε ο άτυχος 80χρονος δεν κατέστη δυνατόν να μεταβεί από χθες βοήθεια, παρά τις εκκλήσεις του. Ο νεκρός αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και χρειαζόταν υποστήριξη της αναπνοής του από μπουκάλα οξυγόνου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη Δευτέρα υπήρχε διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει παροχή οξυγόνου από την μπουκάλα η οποία για να λειτουργήσει χρειάζεται ρεύμα και δυστυχώς ο 80χρονος δεν είχε και γεννήτρια.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ένας 56χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός έξω από το μαντρί του. Πιθανότατα ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.