ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Να «ανοίξουν» τα κινητά του Λιγνάδη ζητά ο Βλάχος – Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση ζητά ο Κούγιας

Να «ανοίξουν» τα κινητά του Λιγνάδη ζητά ο Βλάχος – Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση ζητά ο Κούγιας

Ο δικηγόρος του 25χρονου που μήνησε τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό στην Επίδαυρο το 2015, ζητά να ερευνηθούν επιτέλους τα ψηφιακά αρχεία του κατηγορούμενου, ενώ την ίδια στιγμή ο συνήγορός του ζητά κατ’ αντιπαράσταση εξέταση.

Ο Γιάννης Βλάχος παρουσιάσε στην ανακρίτρια νέα στοιχεία, μεταξύ των οποίων μάρτυρες που θα καταθέσουν κατά του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο δικηγόρος του θύματος έκανε γνωστό ότι υπέβαλλε αίτημα να ερευνηθούν τα κινητά και οι υπολογιστές του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, τα οποία κρατούνται μέχρι στιγμής επτασφράγιστα. Είναι άλλωστε γνωστό ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις το πρώτο πράγμα που ερευνάται είναι τα αρχεία των κατηγουρούμενων.

«Στο πλαίσιο της υποχρεωτικής να στηρίξουμε την κατηγορία, εισέφερα σήμερα στοιχεία στην ανακριτική διαδικασία. Ενα κατάλογο μαρτύρων οι οποίοι θα έρθουν να καταθέσουν κρίσιμα περιστατικά, καθώς και ένα αίτημα για κατάσχεση των ψηφιακών δεδομένων του κατηγορουμένου, να διερευνηθούν από τα αρμόδια εγκληματολογία εργαστήρια της ΓΑΔΑ ως προς το περιεχόμενο τους η ως προς τυχόν παρεμβάσεις που έχουν γίνει» δήλωσε ο κ. Βλάχος.

Κούγιας: «Να μας υποδείξει ποιο ξενοδοχείο ήταν αυτό»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση, έκανε γνωστό ότι ζητά κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Δημήτρη Λιγνάδη με τον μηνυτή του «Εφόσον ο φερόμενος ως βιασθείς έστω και καθυστερημένα υποδείξει ποιο ξενοδοχείο ήταν αυτό, στο οποίο συνέβησαν οι καταγγελλόμενες πράξεις, αυτονόητο είναι ότι θα ζητήσουμε να εξετασθούν ως μάρτυρες οι υπεύθυνοι και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, μια προανακριτική και ανακριτική πράξη που θα έπρεπε ήδη να έχει διενεργηθεί, αλλά και να ζητηθούν από την αστυνομία οι καταστάσεις όλων των προσώπων που διανυκτέρευσαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της περιοχής που τυχόν θα υποδειχθεί» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.