ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Συναγερμός στο Κέντρο Κράτησης Κορίνθου – Σοβαρά επεισόδια από αλλοδαπούς

Συναγερμός στο Κέντρο Κράτησης Κορίνθου – Σοβαρά επεισόδια από αλλοδαπούς

Σοβαρά επεισοδια εδώ και λίγα λεπτά στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Κορίνθου, όπου μέχρι κι αυτή την ώρα, οι παράνομοι μετανάστες, σύμφωνα με τo korinthostv.gr, που ζουν εντός των δομών του στρατοπέδου, έχουν βάλει φωτιά σε στρώματα και πετούν πέτρες στους αστυνομικούς και πυροσβέστες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όταν ένας νεαρός παράνομος μετανάστης έθεσε τέλος στη ζωή του, εντός του Κέντρου στην Κόρινθο. Οι περισσότεροι από τους 800 παράνομοι μετανάστες που βρίσκονταν εκεί, μετά την εξέλιξη εξεγέρθηκαν, ανάβοντας φωτιές και σπάζοντας διάφορα αντικείμενα

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την άμεση καταστολή του φαινομένου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ένταση αποκλιμακώθηκε και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί άλλοι τραυματισμοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές μέσα στο Κέντρο και διενεργείται έρευνα για να βρεθούν τα άτομα που τις προκάλεσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.