ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατερίνη: Χειροπέδες σε 52χρονο που εκκρεμούσαν εις βάρος του… 12 καταδίκες

Κατερίνη: Χειροπέδες σε 52χρονο που εκκρεμούσαν εις βάρος του… 12 καταδίκες

Εις βάρος ενός 52χρονου Έλληνα, ο οποίος κυκλοφορούσε ανενόχλητος στην Πιερία ως την στιγμή που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης εκκρεμούσαν 12 καταδίκες.

Με αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί 12 φορές για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απάτης και της παράβασης του νόμου περί επιταγών και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 13 ετών και επτά μηνών και χρηματική ποινή 16.200 ευρώ.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κατερίνης στον οποίο παραπέμφθηκε, διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή.

Με ένταλμα συνελήφθη μέλος της σπείρας των Α.Τ.Μ.

Δυο εβδομάδες μετά την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας τα μέλη της οποίας ανατίναζαν Α.Τ.Μ. σε περιοχές της Εύβοιας, συνελήφθη στην Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένα ακόμη μέλος της σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του Β’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εμπρησμό.

​​​​​​​Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοφορία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 800 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.