ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: H έγκαιρη επέμβαση των ΜΑΤ απέτρεψε συμπλοκή ανάμεσα σε διαδηλωτές (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: H έγκαιρη επέμβαση των ΜΑΤ απέτρεψε συμπλοκή ανάμεσα σε διαδηλωτές (βίντεο)

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Ενώ τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Δυτικών Συνοικιών συνέχιζαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία, ομάδα περίπου 10 ατόμων από τον εθνικιστικό χώρο συγκεντρώθηκε στην απέναντι πλευρά της πλατείας και άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον τους.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, μπήκαν ανάμεσά τους και απέτρεψαν επεισόδια μεταξύ τους, πραγματοποιώντας περιορισμένη χρήση χημικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συγκεντρωμένοι, με κάλεσμα τους τις τελευταίες μέρες, αναφέρονται στις επιλογές της κυβέρνησης για το διάστημα της πανδημίας, λέγοντας πως τη στιγμή που τα νοσοκομεία και οι ΜΕΘ είναι σε τραγική κατάσταση, αντί να γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση τους, προσλαμβάνεται προσωπικό στην αστυνομία που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή των παράλογων μέτρων και για την καταστολή πολιτικών αντιστάσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.