ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπάλληλος του ΙΚΑ συνελήφθη για υπεξαίρεση

Υπάλληλος του ΙΚΑ συνελήφθη για υπεξαίρεση

Χθες, συνελήφθη έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 47χρονος υπάλληλος υποκαταστήματος ΙΚΑ σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Υπεξαίρεση στην Υπηρεσία» και «Ψευδή ανώμοτι κατάθεση».

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 30ης Απριλίου, ο προαναφερόμενος κατήγγειλε στην Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ότι άγνωστος δράστης, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του από το ταμείο του υποκαταστήματος ΙΚΑ στο οποίο εργάζεται, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 21.000 ευρώ.

Επιπροσθέτως, ο 47χρονος τον Απρίλιο του 2012, κατήγγειλε την σε βάρος του ληστεία κατά τη διάρκεια της εργασίας του και συγκεκριμένα ανέφερε ότι άγνωστος δράστης με απειλή όπλου αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ.

Από την ενδελεχή έρευνα αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο 47χρονος υπάλληλος κατήγγειλε ψευδώς στις Αρχές τις σε βάρος του κλοπή και ληστεία, προκειμένου να «δικαιολογήσει» την αφαίρεση των χρημάτων που ο ίδιος πραγματοποίησε, οπότε και συνελήφθη.

Σε νομότυπη έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του συλληφθέντα στην περιοχή του Φοίνικα, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσε καθώς και στην κατοχή του 47χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 20.600 ευρώ. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.