Βίντεο ντοκουμέντο: Αδιάκοπη εισβολή παράνομων μεταναστών στον βόρειο Έβρο

Βίντεο ντοκουμέντο: Αδιάκοπη εισβολή παράνομων μεταναστών στον βόρειο Έβρο

Συνεχίζεται η εισβολή παράνομων μεταναστών στον βόρειο Έβρο, καθώς όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το pronews.gr περίπου 40 παράνομοι μετανάστες μπήκαν με το χαμόγελο στα χείλη στην χώρα μας από την Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pronews.gr τους συγκεκριμένους αλλοδαπούς τους σταμάτησαν στο Ορμένιο κάτοικοι και φώναξαν την αστυνομία. Συγκεκριμένα ο πάτερ του χωριού φώναξε κάποιον κάτοικο και αυτός με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία.

Η εισβολή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, ακόμα και αν το υπουργείο Μετανάστευσης διαβεβαιώνει πως έχουν μειωθεί οι εισροές.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πρόσφατα η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε προτείνει ως «λύση» για το δημογραφικό την «ανανέωση» του ελληνικού πληθυσμού με παράνομους μετανάστες.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του pronews.gr:

Θυμηθείτε τα όσα είχε πει η Κ.Σακελλαροπούλου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.