Νέα «βόμβα» Α.Κατερινόπουλου: «Κάποιος από το ζευγάρι έψαχνε σπίτι στην Κρήτη τον Απρίλιο – Η υπόθεση δεν τελείωσε»

Νέα «βόμβα» Α.Κατερινόπουλου: «Κάποιος από το ζευγάρι έψαχνε σπίτι στην Κρήτη τον Απρίλιο – Η υπόθεση δεν τελείωσε»

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Αθανάσιος Κατερινόπουλος χθες το βράδυ στην εκπομπή «Φως Στο Τούνελ», μετά τις υπόνοιες για τις δραστηριότητες του πιλότου, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τις «σκοτεινές» πτυχές της υπόθεσης και το κίνητρο του εγκλήματος το οποίο όπως λέει δεν ήταν «ένα καβγαδάκι», ενώ πρόσθεσε πως «κάποιος» από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Σούδα για να βρει σπίτι.

«Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση» είπε με νόημα σχετικά με την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο

«Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις» πρόσθεσε. «Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι» τόνισε.

«Η γλώσσα του σώματος είναι σημαντική. Είδατε πόσο ευθυτενής ήταν όταν περπάταγε με τις χειροπέδες και το αλεξίσφαιρο και πώς κοίταζε τις κάμερες ή δεξιά και αριστερά. Καμία σχέση η σημερινή παρουσία με την εμφάνιση του όταν έκανε δηλώσεις στα κανάλια. Αυτός ο άνθρωπος μοιάζει ψυχοπαθής; Για προσωπικότητα ψυχοπαθητική; Γιατί θα τρελαθούμε»! τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Βεβαίως και μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε συνεργός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι παρών ο συνεργός στο σημείο του εγκλήματος. Μπορεί να είναι κάποιος ηθικός αυτουργός αλλού. Να μιλάει, να κατευθύνει…Τι συμβαίνει με το τηλέφωνο θα εξερευνηθεί. Δεν οφείλεται το έγκλημα, όπως είπα στην αρχή, στις μεταξύ τους διαφορές. Οι διαφορές βέβαια αυτές υπήρχαν και πιθανόν να οφείλονται σε άλλα πράγματα, σοβαρά, σημαντικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κι άλλους στην πορεία, αν ψαχτεί καλά το θέμα, κατηγορούμενους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

«Υπάρχει κι άλλο ερώτημα… Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα»; συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.