ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μειώνονται οι ελπίδες για τη Γαλλίδα τουρίστρια

Μειώνονται οι ελπίδες για τη Γαλλίδα τουρίστρια

Οι ώρες περνούν και οι ελπίδες εξανεμίζονται για την 55χρονη γαλλίδα τουρίστρια που χάθηκε στη θάλασσα το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ κολυμπούσε με την 16χρονη κόρη της στην Παλαιόχωρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα σήμερα από θαλάσσης και ξηράς με τη συνδρομή σκάφους και ανδρών της λιμενικής αρχής. Ωστόσο παραμένουν άκαρπες ως αυτή την ώρα με την αγωνία της οικογένειας της 55χρονης να μετατρέπεται σε θλίψη.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr η γυναίκα χάθηκε από τα μάτια της κόρης της που ήταν μαζί της μέσα στη θάλασσα, αλλά και μπροστά από τα μάτια του συζύγου της που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην παραλία. Δεν υπάρχουν άλλες μαρτυρίες για να βοηθήσουν στις έρευνες αφού την ώρα του περιστατικού η παραλία ήταν σχεδόν άδεια και όσοι βρίσκονταν εκεί δεν αντιλήφθηκαν τίποτα από το περιστατικό.

Η οικογένεια των Γάλλων έχει έρθει στο νησί για διακοπές, διαμένει σε ξενοδοχείο στο Ελαφονήσι και είχε πάει το απόγευμα της Παρασκευής για μπάνιο στην Παλαιόχωρα. Όλα έγιναν όταν η μητέρα μπήκε με την κόρη – που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας αναφέρουν οι πληροφορίες – για μπάνιο στη θάλασσα. Μέσα σε λίγα λεπτά η μητέρα χάθηκε από την επιφάνεια του νερού και το παιδί βγήκε μόνο του από τη θάλασσα χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τι είχε συμβεί. Από εκείνη τη στιγμή οι λιμενικές αρχές αναζητούν την 55χρονη γυναίκα χωρίς αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.