ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγία Παρασκευή: Στις φλόγες σταθμευμένα ΙΧ μπροστά από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί στα υπόλοιπα αυτοκίνητα της επιχείρησης

Αγία Παρασκευή: Στις φλόγες σταθμευμένα ΙΧ μπροστά από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε δύο ΙΧ, τα οποία ήταν σταθμευμένα μπροστά από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί στα υπόλοιπα οχήματα της επιχείρησης.

Ήταν λίγο μετά τις 3, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο προκλήθηκε φωτιά στο ένα αμάξι της αντιπροσωπείας, στη συμβολή της οδού Κλεισθένους με την οδό Κάδμου στην Αγία Παρασκευή.

Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στο πίσω αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική η οποία επιχείρησε με 2 οχήματα και 5 πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.