ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγία Βαρβάρα: Ο 69χρονος σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του και με τις «ευλογίες» της συζύγου του

Ο 69χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι οδηγήθηκε στην πράξη του επειδή ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του

Αγία Βαρβάρα: Ο 69χρονος σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του και με τις «ευλογίες» της συζύγου του

Ο 69χρονος που σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα το έκανε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του δράστη και κόρης του θύματος και με τις «ευλογίες» της συζύγου του.

Ο 69χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι οδηγήθηκε στην πράξη του επειδή ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του. Ο γιος του, όμως, που είναι αστυνομικός και ήταν αυτός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση για το έγκλημα, διαψεύδει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό.

Την ίδια ώρα σύμφωνα σε μια κατάθεση που πήραν οι αστυνομικοί, υπάρχει μαρτυρία ότι η γυναίκα του 69χρονου την ώρα που είδε τον γαμπρό της φώναζε από το θυροτηλέφωνο στον δράστη σύζυγό της: «Ρίξτου ρίξτου».

Η κατάθεση του γιου του δράστη

Ο αστυνομικός γιος του δράστη κατέθεσε ότι το απόγευμα του Σαββάτου ο γαμπρός του, ο οποίος ήταν γιατρός σε νοσοκομείο, τον παρακάλεσε να μείνει λίγο με τα δύο από τα παιδιά του, γιατί πήγαινε να πάρει την κόρη του από κάποια δραστηριότητα.

Στο ισόγειο όμως υπήρξε πάλι κάποια φιλονικία του 57χρονου με τον πεθερό μετά την οποία το θύμα συνέχισε για να πάει να πάρει το παιδί

Όταν όμως ο 57χρονος επέστρεψε στο σπίτι, ο 69χρονος φέρεται να τον περίμενε στην αυλή και μπροστά στα μάτια του κοριτσιού να τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Αμέσως μετά το έγκλημα ο δράστης έφυγε με τα πόδια και την καραμπίνα στα χέρια και πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα να παραδοθεί φωνάζοντας «εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ».

«Είχαμε προβλήματα και διαφορές με τον γαμπρό. Νόμιζα ότι δεν περνούσε καλά η κόρη μου και ότι την κακοποιεί», ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύζυγος του θύματος, ωστόσο, φαίνεται πως διαψεύδει τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, καθώς στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς υποστήριξε πως δεν είχαν προβλήματα σαν ζευγάρι και πως δεν είχε ποτέ παράπονα από τη συμπεριφορά του άνδρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.