Άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του δημάρχου Παύλου Μελά – Έβαλαν φωτιά στο ρεζερβουάρ

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια

Άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του δημάρχου Παύλου Μελά – Έβαλαν φωτιά στο ρεζερβουάρ

Το υπηρεσιακό όχημα του δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη πυρπόλησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη περί τις 2:30 σε υπαίθριο χώρο πίσω από το δημαρχείο Παύλου Μελά και φθορές από τη φωτιά προκλήθηκαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Η αστυνομία προσήγαγε τρία άτομα, αλλά δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους και αφέθησαν ελεύθερα.

Έβαλαν φωτιά στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Παύλου Μελά, «το όχημα ήταν σταθμευμένο, όπως κάθε βράδυ, στο πάρκινγκ έξω από το δημαρχείο, στη Σταυρούπολη, όπου βρίσκεται η έδρα του Δήμου» και «οι δράστες έβαλαν φωτιά στο ρεζερβουάρ που πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ άμεσα κατέφθασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέσβησαν την πυρκαγιά».

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Δεμουρτζίδης σε δήλωσή του ανέφερε πως «η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παύλου Μελά δεν πτοείται από αυτές τις θρασύδειλες και επικίνδυνες ενέργειες και στέκεται με αποφασιστικότητα απέναντι σε όσους δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία και σε όσους αποσκοπούν στον εκφοβισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.