ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγρίνιο: Ανήλικη Ρομά γρονθοκόπησε υπάλληλο που την έπιασε να κλέβει

Ανήλικοι οι δράστες τεσσάρων κλοπών

Αγρίνιο: Ανήλικη Ρομά γρονθοκόπησε υπάλληλο που την έπιασε να κλέβει

«Δαρμένη» βρέθηκε η υπεύθυνη ασφάλειας ενός πολυκαταστήματος στο Αγρίνιο, όταν αντιλήφθηκε ένα ζευγάρι νεαρών Ρομά που επιχείρησαν φύγουν κρύβοντας κάτω από τα ρούχα τους τα αξίας 50 ευρώ προϊόντα που είχαν κλέψει από τα ράφια.

Όταν σταμάτησε το 18χρονο αγόρι και την 15χρονη σύντροφό του, το μεσημέρι της Τετάρτης, εκείνοι άρχισαν να την βρίζουν χυδαία, και μάλιστα η ανήλικη κοπέλα δεν δίστασε να την χτυπήσει με γροθιά στο κεφάλι! Στο πολυκατάστημα προκλήθηκε αναστάτωση, όμως έφτασαν γρήγορα αστυνομικοί που συνέλαβαν τα δυο παιδιά. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και εξύβριση κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ανήλικοι οι δράστες τεσσάρων κλοπών

Δυο 15χρονοι Έλληνες κρύβονταν πίσω από τις διαρρήξεις τριών καταστημάτων στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας. Τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου, παραβίασαν ένα ψητοπωλείο και έκλεψαν από το ταμείο 800 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 350 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν άλλο ένα κατάστημα εστίασης και άρπαξαν 60 ευρώ, αλλά και έναν φούρνο από το ταμείο του οποίου έκλεψαν άλλα 706 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι “άγουροι” διαρρήκτες είχαν κλέψει στις 14 Οκτωβρίου και ένα δίκυκλο μικρού κυβισμού, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο τέσσερις ημέρες μετά. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπές από κοινού, περιλαμβάνεται και η 53χρονη Ελληνίδα μητέρα του ενός ανήλικου που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.