Αγρίνιο: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες στην Ιόνια Οδό (βίντεο)

Ο οδηγός μόλις είδε καπνούς να βγαίνουν από τη μηχανή, σταμάτησε το όχημα

Αγρίνιο: Νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες στην Ιόνια Οδό (βίντεο)

Στις φλόγες τυλίχθηκε μια νταλίκα στην Ιόνια Οδό με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ο οδηγός, ενώ το μεγάλο φορτηγό καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές για ποιο λόγο ξέσπασε η φωτιά. Μάλιστα, κυκλοφόρησε βίντεο όπου φαίνεται ο οδηγός να έχει κάνει δεξιά στην Ιόνια Οδό με την νταλίκα να τυλίγεται στις φλόγες.

Η φωτιά φαίνεται να έχει επεκταθεί σε χαμηλή βλάστηση δίπλα στην Ιόνια Οδό, ενώ διακρίνονται και τα πυροσβεστικά που έφτασαν για να την κατασβέσουν.

Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός μόλις είδε καπνούς να βγαίνουν από τη μηχανή, σταμάτησε στη δεξιά λωρίδα της Ιόνιας Οδού, στο ρεύμα προς Αγρίνιο, στο ύψος του Χρυσοβεργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν από το Μεσολόγγι και έσβησαν γρήγορα τη φωτιά ωστόσο το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.