ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλεξανδρούπολη: Μητέρα δύο παιδιών καταγγέλλει κακοποίηση 11 ετών από τον πρώην σύζυγό της – «Θα με σκοτώσει»

«Πήρε μια ξύλινη ομπρέλα και την έσπασε στην πλάτη μου»

Αλεξανδρούπολη: Μητέρα δύο παιδιών καταγγέλλει κακοποίηση 11 ετών από τον πρώην σύζυγό της – «Θα με σκοτώσει»

Μία μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στην Αλεξανδρούπολη, καταγγέλλει κακοποίηση 11 ετών από τον πρώην σύζυγό της.

Η γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη δηλώνει φοβισμένη και απελπισμένη. Όπως λέει έχει υποφέρει στα χέρια του πρώην συζύγου της, που δεν έχει σταματήσει να την παρενοχλεί ακόμα και τώρα που έχουν χωρίσει. Η κακοποίηση μετά τον αποτυχημένο τους γάμο, κράτησε 11 ολόκληρα χρόνια. Με τα ανήλικα παιδιά τους, να γίνονται μάρτυρες σε θλιβερά σκηνικά και κάποιες φορές ο μόλις 10χρονος γιος της να μπαίνει στη μέση για να την προστατέψει.

Αγωνιώδης έκκληση για βοήθεια. 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στην Αλεξανδρούπολη, προσπαθεί να γλιτώσει από τον πρώην σύζυγό της. Απειλές, ξύλο μπροστά ακόμα και στα παιδιά τους. Τα όσα αναφέρει η ίδια συγκλονίζουν: «Έχει πάρει τηλέφωνο στο σπίτι και μου έχει πει ότι όπου και να με βρει στο δρόμο θα με σκοτώσει!».

Μετά από έντεκα χρόνια κακοποίησης, η μητέρα βρίσκει το θάρρος να καταγγείλει τον 39χρονο. Αυτή τη φορά δεν κάνει πίσω και δεν αποσύρει την μήνυσή της. «Γυρνάω από την δουλειά και τον βλέπω μεθυσμένο στο τέλος πήρε μια ξύλινη ομπρέλα και την έσπασε στην πλάτη μου» ανέφερε στο Mega.

Ο μεγαλύτερος φόβος της δεν είναι για την ζωή της αλλά για τα παιδιά της. «Και να με σκοτώσει εμένα δεν… τα παιδιά μου θέλω να είναι ασφαλή». Ο 10χρονος γιος της που το βράδυ της 25ης Φεβρουάριου του 2023 μπήκε στην μέση για να σταματήσει ο πατέρας να χτυπάει τη μητέρα του ήταν αυτός, που την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με την γυναίκα, έτρεχε να ξεφύγει από τον 39χρονο που τον ακολουθούσε με το αυτοκίνητο έξω από το σχολείο.

«Βγαίνει αλλά μόνο μαζί μου, δεν το αφήνω μόνο του γιατί φοβάμαι παιδιά. Είναι μεθυσμένος με το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω τί μπορεί να κάνει να αρπάξει το παιδί. Η κόρη μου είναι 5 ετών και γύρισε και μου είπε ότι σκότωσε την ψυχούλα της. Όταν μου το είπε αυτό λύγισα».

Παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η γυναίκα, ο 39χρονος συνεχίζει απτόητος να διεκδικεί να βλέπει τα παιδιά. «Ήρθε η αστυνομία μέσα στο σπίτι γιατί λέει δεν δίνω τα παιδιά και η μικρή είχε γραπωθεί πάνω μου και όταν ανέβηκαν πάνω οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, λίγη ανθρωπιά δείξτε παιδιά, εγώ δεν δίνω τα παιδιά, τα παιδιά φοβούνται».

Η 40χρονη τρομοκρατημένη έχει απευθυνθεί όπως καταγγέλλει πολλές φορές στις αρμόδιες αρχές, δίχως ωστόσο όπως λέει να έχει λάβει βοήθεια. «Μόνο αν σε σκότωνε ή αν σας έσπαγε το χέρι ή το πόδι. Λέω πάμε καλά ρε παιδιά έπρεπε να μείνουν τα παιδιά μου ορφανά για να τιμωρηθεί αυτός;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.