ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αλεξανδρούπολη: Νέες συλλήψεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών

Η πρώτη σύλληψη έγινε στην επαρχιακή οδό Φιλλύρας - Γρατινής

Αλεξανδρούπολη: Νέες συλλήψεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών

Δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 11 μετανάστες, συνέλαβαν χθες αστυνομικοί σε περιοχές της της Ροδόπης και του Έβρου.

Η πρώτη σύλληψη έγινε στην επαρχιακή οδό Φιλλύρας – Γρατινής, όπου αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στον Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, συνελήφθη ο δεύτερος αλλοδαπός διακινητής, διότι, όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο, είχε αποκρύψει σε ρυμουλκούμενο, ανάμεσα σε εμπορεύματα, τέσσερις μετανάστες, μεταφέροντάς τους παράνομα στην ενδοχώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.