ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Μέγαρα: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στον καταυλισμό Ρομά όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί (upd)

Ανεξέλεγκτοι οι Ρομά

Μέγαρα: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στον καταυλισμό Ρομά όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 19:58) Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο στον καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα, όπου νωρίτερα εκτυλίχθηκε επεισόδιο με άσκοπους πυροβολισμούς.

Σκηνές Φαρ Ουέστ σε καταυλισμό Ρομά – Συνεργείο του STAR κινδύνευσε από πυροβολισμούς

Χθες (22/2) μέλη συνεργείου του τηλεοπτικού σταθμού STAR αλλά και κάτοικοι των Μεγάρων κινδύνευσαν σοβαρά λόγω δεκάδων πυροβολισμών από διαφόρων τύπων όπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρόκειται για καθημερινό φαινόμενο», ανέφερε κάτοικος της περιοχής, η οποία έντρομη έκανε λόγο για «εμπόλεμη ζώνη». Άλλοι κάτοικοι περιγράφουν σκηνές καθημερινού τρόμου καθώς μία συμμορία αποτελούμενη από δεκατρία νάτομα που ζουν απομονωμένα, εκβιάζει τους πολίτες αποσπώντας “μηνιάτικο” ακόμα και από οικίες. «Αναγκαζόμαστε να οπλοφορούμε», τονίζουν στην κάμερα του STAR.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.