ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας – Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση για το έγκλημα των Τεμπών

Η πορεία θα καταλήξει στα γραφεία της Hellenic Train

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας – Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση για το έγκλημα των Τεμπών

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας, καθώς πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα για τη μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει η ΑΔΕΔΥ έναν χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. 

Η πορεία θα καταλήξει στα γραφεία της Hellenic Train.

Κλειστές είναι η Πανεπιστημίου, η Σταδίου, η Χαλκοκονδύλη, η Ιπποκράτους, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τουλάχιστον 20.000 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στη μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται στο Σύνταγμα και από εκεί θα κατευθυνθούν προς τα γραφεία της Hellenic Train.

Όπως έγινε γνωστό η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές ατόμων στη Βουκουρεστίου και εντόπισε σακίδια με μολότοφ και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της πλατείας Κλαυθμώνος, της πλατείας Ομονοίας (Πειραιώς, Πατησίων κ.λπ.), της πλατείας Συντάγματος (Λεωφόρους Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας). καθώς και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου.

ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά συγκεντρώνονται στην πλατεία Κλαυθμώνος, το ΠΑΜΕ συγκεντρώνεται στα Προπύλαια και εξωκοινοβουλευτικές ομάδες συγκεντρώνονται στα Χαυτεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως μόνο στα Προπύλαια μέχρι τις 11 είχαν συγκεντρωθεί περίπου 6.000 άτομα, που κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα, ενώ στη συνέχεια η πορεία θα κατευθυνθεί προς τη Hellenic Train.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.