ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ασπρόπυργος: Ο καταζητούμενος Ρομά είχε συλληφθεί το 2021 – Παραβίαζε τους περιοριστικούς όρους

Συμμετείχε στην καταδίωξη στο Πέραμα

Ασπρόπυργος: Ο καταζητούμενος Ρομά είχε συλληφθεί το 2021 – Παραβίαζε τους περιοριστικούς όρους

Ένας από τους Ρομά που καταζητείται για τη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος αστυνομικός είχε συλληφθεί για την καταδίωξη στο Πέραμα το 2021, όταν είχε πέσει νεκρός ένας συγγενής του. 

Τότε, είχε διαφύγει, αλλά συνελήφθη στη συνέχεια και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο καταζητούμενος Ρομά ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Α.Τ. Περάματος είχε ενημερώσει, αλλά κανείς δεν το αναζήτησε… μέχρι σήμερα, που εμπλέκεται εκ νέου σε υπόθεση καταδίωξης με νεκρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε την έναρξη της ίδρυσης τσιγγάνικης μαφίας. Οργανώνονται οι τσιγγάνοι κακοποιοί, απεγκλωβίζονται από τα αφεντικά τους και πλέον θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία και να ιδρύσουν τσιγγάνικη μαφία», ανέφερε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.