ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ασπρόπυργος: Οι συνομιλίες των αστυνομικών με το κέντρο επιχειρήσεων – «Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονιστεί»

«Πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο να τον μεταφέρουμε άμεσα»

Ασπρόπυργος: Οι συνομιλίες των αστυνομικών με το κέντρο επιχειρήσεων – «Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονιστεί»

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι διάλογοι που είχαν οι αστυνομικοί με το κέντρο επιχειρήσεων ενημερώνοντας για τη σύγκρουση της μηχανής έπειτα από την καταδίωξη η οποία είχε ως αποτέλεσμα ένας 29χρονος αστυνομικός να χάσει τη ζωή του και ο συνεπιβάτης του να τραυματιστεί σοβαρά, στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Οι δύο ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ επέβαιναν στη μηχανή που συγκρούστηκε με το περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου.

Αμέσως οι συνάδελφοί τους καλούν το κέντρο επιχειρήσεων ενημερώνουν για τη σύγκρουση και ζητούν απεγνωσμένα άμεσε ασθενοφόρο

Παράλληλα ζητούν να κλείσει η εθνική οδός στο σημείο γιατί «έχουμε συνάδελφο στο οδόστρωμα».

Οι αστυνομικοί μάλλον έχουν διαπιστώσει ότι ο 29χρονος αστυνομικός είναι νεκρός και ακούγονται λένε: «πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο να τον μεταφέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο».

Οι διάλογοι:

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ένας συνάδελφος να διαβιβάσει ψύχραιμα για την κατάσταση των συναδέλφων και το σημείο το ακριβές.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Από… θέλουμε να έρθει το ασθενοφόρο από ρεύμα προς Αθήνα μετά την λίμνη Κουμουνδούρου, μετά την λίμνη Κουμουνδούρου πάνω στην στροφή.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ελήφθη έχουν ενημερωθεί, έχουν ενημερωθεί στην Αθηνών – Κορίνθου ορθόν;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Ορθόν. Στην Αθηνών – Κορίνθου. Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονιστεί.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ελήφθη, ελήφθη. Ενημερώνουμε… ενημερώνουμε τώρα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Παράκληση σύντομα ένας σταθμός (περιπολικό) στο ανερχόμενο με ρεύμα για Αθήνα στην Αθηνών στο ύψος που βρισκόμαστε. Παράκληση.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ένας σταθμός… Να το ενισχύσει. Πού είστε.. πού ακριβώς;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Το ύψος του τροχαίου παράκληση στο ρεύμα για Αθήνα ένας σταθμός για να κόψει. Έχουμε τον συνάδελφο στο οδόστρωμα, παράκληση.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ένας σταθμός στη λίμνη Κουμουνδούρου να ενισχύσει, να κόψει την εθνική. Υπάρχει συνάδελφος στο οδόστρωμα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Έχουμε φύγει από την δεύτερη καταδίωξη και πάμε εμείς για εκεί. Το ‘χουμε.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ελήφθη ελήφθη ρεύμα προς Αθήνα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Κέντρο, ο ένας συνάδελφος είναι πίσω από το περιπολικό και… Παράκληση ασθενοφόρο όσο πιο γρήγορα…

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Έχουν ενημερωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο να τον μεταφέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο, Κέντρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.