ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δικηγόρος οικογένειας 16χρονης στο Βύρωνα: «Οι γονείς ζητούν να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια του νόμου»

«Θέλουν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» είπε

Δικηγόρος οικογένειας 16χρονης στο Βύρωνα: «Οι γονείς ζητούν να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια του νόμου»

Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια του νόμου, για να δικαιωθεί η μνήμη της ανήλικης, ζητούν οι γονείς της 16χρονης που πέθανε στον Βύρωνα από χρήση του ναρκωτικού «σίσα».

«Με όση δύναμη τους απομένει, που θα τη βρουν τη δύναμη, ο επόμενος στόχος τους είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, δηλαδή να εξαντλήσουν τα περιθώρια του νόμου, προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της 16χρονης» είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας, Νίκη Αραμπατζή.

«Δεν είναι οικογένεια που δεν είχε έλεγχο του παιδιού. Είναι πάρα πολύ εύκολο μέσα σε ένα λάθος φιλικό περιβάλλον να ξεφύγει η κατάσταση. Σας το λέω με επίγνωση γιατί γνωρίζω πολύ καλά την οικογένεια» είπε.

Πρόσθεσε ότι όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν το τι συμβαίνει, «έκαναν όλες τις ενέργειες προς τους κρατικούς φορείς για να προστατευθεί το παιδί και πραγματικά δεν υπήρχε ανταπόκριση και αυτό θα το αναδείξουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν φτάνουμε σε αυτά τα σημεία, πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να βάζει ένα στοπ, είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.