ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δολοφονία 43χρονης στην Καβάλα – Δικηγόρος οικογένειας: «Την στραγγάλισε γιατί θεωρεί ότι του ανήκει»

«Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να ξέραμε πόσο υπέφερε η αδικοχαμένη Αΐντα στα χέρια του βασανιστή της»

Δολοφονία 43χρονης στην Καβάλα – Δικηγόρος οικογένειας: «Την στραγγάλισε γιατί θεωρεί ότι του ανήκει»

Ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης που δολοφονήθηκε στην Καβάλα, μίλησε για τη νέα δολοφονία που συγκλόνισε τη χώρα.

Ειδικότερα, ανέφερε πώς «μακάρι ο ανθρώπινος πόνος να μπορούσε να μετρηθεί με καθαρούς αριθμούς και όχι με αόριστα λόγια. Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να ξέραμε πόσο υπέφερε η αδικοχαμένη Αΐντα στα χέρια του βασανιστή της. Ο πόνος να ήταν υλικός και μετρήσιμος. Δεν είναι όμως».

«Ο καθ´ ομολογίαν δολοφόνος της Αίντα, ο σύζυγος της, εκτέλεσε το προμελετημένο απάνθρωπο εγκληματικό του σχέδιο. Την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Γιατί θεωρούσε και θεωρεί ότι η Αΐντα του ανήκει» λέει ο γνωστός ποινικολόγος Μανώλης Βονικάκης.

Και συνεχίζει:

«Η ζήλια λειτούργησε ως υφέρπων σκώληξ όστις διαβιβρώσκει την συνείδηση ενός ασυνείδητου βίαιου και μοχθηρού ανθρώπου. Η ζήλεια όμως δεν είναι σε ένα αδίστακτο άνθρωπο τίποτε άλλο, παρά το όχημα για να εκδηλωθεί το βασικό στοιχείο ταυτότητας τους, είναι η αφορμή και όχι η αιτία για την εξωτερίκευση της βαναυσότητας. Η βία στοιχείο ταυτότητας του. Το αποδεικνύουν τα πρότερα έργα και οι ημέρες του».

«Η Αίντα ήθελε να χωρίσουν, ζητούσε διαζύγιο. Ήταν κτητικός, βίαιος, ζηλόφθων και αυτό που διέπραξε το είχε προσχεδιάσει. Είχε ειλημμένη απόφαση, υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως σε κάποιους ανθρώπους είχε δηλώσει ότι σκόπευε να διαπράξει αυτό το έγκλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης, μάλιστα είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν και μία από τις προηγούμενες σχέσεις του είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει. Έχουμε συλλέξει υλικό, όλα σύντομα θα δοθούν στα χέρια του Ανακριτή την κατάλληλη δικονομικά ενδεδειγμένη χρονική στιγμή»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.