ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δολοφονία εργολάβου στη Ρόδο: Την ενοχή πατέρα και γιου πρότεινε η εισαγγελέας

Ο 46χρονος εργολάβος δολοφονήθηκε, στις 28 Αυγούστου, στο Φαληράκι της Ρόδου, έξω από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια

Δολοφονία εργολάβου στη Ρόδο: Την ενοχή πατέρα και γιου πρότεινε η εισαγγελέας

Την ενοχή του 53χρονου και του 20χρονου γιού του για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία του 46χρονου εργολάβου οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ εισηγήθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω η Εισαγγελέας της έδρας με την αγόρευση της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος εργολάβος δολοφονήθηκε, στις 28 Αυγούστου, στο Φαληράκι της Ρόδου, έξω από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει ο καθ’ ομολογίαν 53χρονος δράστης.

Οι τελευταίες στιγμές του εργολάβου που δολοφονήθηκε στη Ρόδο είχαν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην απολογία τους πριν την προφυλάκισή τους οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι ο θάνατος του 46χρονου οφείλεται σε ατύχημα κατά την διάρκεια συμπλοκής υποστηρίζοντας ότι επήλθε προφανώς από την πτώση του στο έδαφος ενώ είχε αναισθητοποιηθεί με σχοινί στον λαιμό του. Επεσήμαναν ακόμα ότι δεν έχει καμία υπαιτιότητα γι’ αυτό ο 20χρονος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.