ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Ανοίγουν» τα τηλέφωνα του καθ’ ομολογίαν δράστη και του θύματος 

Τι ερευνούν οι Αρχές

Δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Ανοίγουν» τα τηλέφωνα του καθ’ ομολογίαν δράστη και του θύματος 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης στη Σαλαμίνα, με τις αρχές να στρέφονται στα κινητά τηλέφωνα του καθ’ ομολογίαν δράστη -ο οποίος, έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από την εισαγγελία Πειραιά- και της άτυχης γυναίκας.

Το κινητό που είχε μαζί του ο 71χρονος άνδρας, ήταν αυτό που είχε πάρει από τη σύντροφό του την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν τη δολοφονήσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Ο λόγος που το πήρε, ήταν για να ελέγξει τα μηνύματά της. Όταν έφυγε ο άνδρας, οι Αρχές τον βρήκαν από το σύστημα εντοπισμού στίγματος του δικού του κινητού.

Ακόμη, οι Αρχές θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ερωτήματα. Πρώτον, όσον αφορά τρίτο πρόσωπο που είπε πως τον είδε μαζί με τη 43χρονη την Παρασκευή, έλεγε πως δεν τον γνώριζε αλλά τον είδε για πρώτη φορά εκεί.

Τα ζητούμενα είναι δύο, σε αυτή την περίπτωση. Αν ανάμεσα στην Παρασκευή και την ημέρα της δολοφονίας υπήρξε κάποια επικοινωνία μεταξύ δράστη και θύματος που θα προκύψει από τα κινητά τους και δεύτερον, εάν υπήρξε κάποια αποτρεπτική κίνηση από το -άγνωστο- τρίτο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.