ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Ο γιος μας έχει αυτισμό» λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης -Τι είπε για τον φερόμενο ως δράστη

«Δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εικόνα, αλλά δεν είχαμε και πολλά πολλά. Εγώ ήθελα να απομακρύνω το παιδί μου»

Δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Ο γιος μας έχει αυτισμό» λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης -Τι είπε για τον φερόμενο ως δράστη

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα και πατέρας του 15χρονου σήμερα παιδιού που επίσης κακοποίησε ο 70χρονος φερόμενος ως δράστης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε: «Ο γιος μου έχει αυτισμό».

Όπως είπε, είχαν χωρίσει εδώ και 4 χρόνια με το θύμα, η οποία συζούσε με κάποιον εκεί. «Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι όπου συζούσε και το επέστρεφα εκεί. Τα Σαββατοκύριακα όλα το είχα εγώ το παιδί. Τώρα δύο φορές το πήρα από τη γιαγιά του».

Η μητέρα του θύματος του είπε ότι η 43χρονη είχε πάει στο πατρικό, το παιδί τους πήγε με ταξί στο σχολείο και εκείνος (σ.σ. ο 70χρονος) πήγε στο σπίτι και την πυροβόλησε στο πατρικό της.

Ο πρώην σύζυγος του θύματος αποκάλυψε ότι είχε γνωρίζει τον φερόμενο ως δράστη. «Δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εικόνα, αλλά δεν είχαμε και πολλά πολλά. Εγώ ήθελα να απομακρύνω το παιδί μου». Για τον 70χρονο μάλιστα είπε ότι «ήταν οδηγός σε βανάκια που έπαιρνε παιδάκια και τα πήγαινε στο σχολείο και εκεί γνωρίστηκαν με την πρώην σύζυγό μου, είχε μπει συνοδηγός».

Σήμερα το πρωί, ενώ η μητέρα της έλειπε από το σπίτι (διανυκτέρευσε σε σπίτι ηλικιωμένης, την οποία προσέχει) και ενώ ο γιος της είχε ήδη φύγει με ταξί από το σπίτι για να μεταβεί στο σχολείο του, ο δράστης πήγε στο πατρικό της 43χρονης.

Ο φερόμενος ως δράστης, όπως όλα δείχνουν της είχε στήσει καρτέρι: Της χτύπησε την πόρτα και όταν έφτασε, την πυροβόλησε πίσω από την εξώπορτα, από το τζαμάκι.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button.

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τη γυναίκα νεκρή στο εσωτερικό του πατρικού σπιτιού της, σε μια λίμνη αίματος. Βρέθηκαν δύο κάλυκες, ενώ η γυναίκα φέρει δύο τραύματα, ένα στην κοιλιακή χώρα και ένα στον θώρακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γείτονες υποστήριξαν ότι άκουσαν καβγά, μια ανδρική φωνή και δύο πυροβολισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.