ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Ποιοι γνώριζαν για το βάζο με τα χρήματα στην ντουλάπα της 63χρονης

Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, την περασμένη Παρασκευή, έφερε 5 μαχαιριές στον αυχένα

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Ποιοι γνώριζαν για το βάζο με τα χρήματα στην ντουλάπα της 63χρονης

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα για την άγρια δολοφονία 63χρονης μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η κάμερα εκπομπής του Alpha οι δράστες γνώριζαν για το βάζο με τα χρήματα στην ντουλάπα της άτυχης γυναίκας. Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, την περασμένη Παρασκευή, έφερε 5 μαχαιριές στον αυχένα, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι τη σκότωσαν για να τη ληστέψουν.

Ωστόσο ο ξάδερφος της 63χρονης που μίλησε στην εκπομπή εκτιμά πως ο δολοφόνος δεν είχε οικονομικό κίνητρο.

«Τώρα να πηγαίνει ο άλλος για ληστεία και να πηγαίνει ακριβώς εκεί που είναι τα χρήματα είναι λίγο ύποπτο. Δεν πατάς στον άλλον 5 μαχαιριές στον αυχένα σε συγκεκριμένο σημείο.

Θα της είχε ρίξει και δύο μαχαιριές στα πλευρά. Ίσως και μια στην κοιλιά, δεν ξέρω και εγώ που αλλού. Εδώ μιλάμε ότι είχε 5 μαχαιρίες η κοπέλα στον αυχένα. Αυτό μου φαίνεται επαγγελματικό χτύπημα», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.