
Ο 44χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη Λιθοβουνίου στο Αγρίνιο, ομολόγησε το έγκλημά του παραδεχόμενος μάλιστα πως έστησε ενέδρα στο θύμα.
«…Παραδέχομαι ότι εγώ πυροβόλησα πρώτος. Το πρωί ήμουν στο καφενείο του χωριού, όταν μπήκε το θύμα και άκουσα που έλεγε στους υπόλοιπους ότι θα πήγαινε να κυνηγήσει ζαρκάδια και ότι μέσα στο αυτοκίνητο θα είχε και το όπλο του. Όταν έφυγε από το καφενείο, τον ακολούθησα….».
Αυτές ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες λέξεις του 44χρονου που φέρεται να σκότωσε τον 50χρονο σε χωριό έξω από το Αγρίνιο.
Στους αστυνομικούς παραδέχτηκε ότι έστησε καρτέρι στο θύμα, ενώ οι Αρχές ερευνούν και καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο δράστης είχε καταγγείλει στην Αστυνομία πριν από μερικούς μήνες ότι είχε δεχθεί απειλές από τον 50χρονο.
Αυτή την ώρα, ο δράστης και καταθέτει στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, αφού συνελήφθη λίγη ώρα μετά το αιματηρό συμβάν.
Οι Αρχές ερευνούν εάν πυροβόλησε και το θύμα και εξετάζουν το ενδεχόμενο αιτία της διαμάχης να ήταν η σχέση που φέρεται να είχε συνάψει ο 45χρονος με τη σύζυγο του 50χρονου.
Και τα δύο όπλα θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ για κατάθεση θα κληθούν τόσο τα μέλη και των δύο οικογενειών, όσο και εκείνοι που ήταν το πρωί στο καφενείο.
Υπενθυμίζεται ότι, ο 50χρονος ήταν πρόεδρος της κοινότητας του Λιθοβουνίου και πατέρας ενός παιδιού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.