ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Βατίδου μετά την απολογία της: «Ευχαριστώ δημόσια τον Α.Κούγια»

«Να εκδικασθεί η υπόθεση και να προχωρήσουμε»

Ε.Βατίδου μετά την απολογία της: «Ευχαριστώ δημόσια τον Α.Κούγια»

Ελεύθερη αφέθηκε, μετά την απολογία της για το αδίκημα της βαριάς σκουπούμενης σωματικής βλάβης, η Εύη Βατίδου, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της ζευγάρι μοτοσυκλετιστών για περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Αμέσως μετά τη διακοπή της σύνδεσης με τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, η Εύη Βατίδου υπογράμμισε ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Αλέξη Κούγια. Καταλαβαίνω ότι έχει δουλειά (σ.σ. και δεν έμεινε στη σύνδεση).

Τον παρακάλεσα και με βοήθησε, θέλουμε να εκδικασθεί η υπόθεση και να προχωρήσουμε. Με βοήθησε και με στήριξε, τον ευχαριστώ, είναι πολύ σημαντικό για εμένα», μιλώντας στον ALPHA.

«Αυτό είναι το σωστό, όταν έχουμε οικογένεια. Τον πήρα τηλέφωνο πριν αλλαχθεί η κακουργηματική πράξη την οποία μού κατήγγειλε ο εισαγγελέας, την επόμενη μέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Ελληνική Αστυνομία.

Η Δικαιοσύνη εξετάζει σωστά τα στοιχεία. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας με έβρισε χυδαία, ενώ είχε βγάλει το κράνος γιατί είχε σταματήσει και αυτός στο ίδιο περίπτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατέβηκε κάτω και ήρθε στο παράθυρό μου, με έβρισε και άρχισε να κάνει αυτήν την πράξη (σ.σ. έσπασε τον καθρέφτη). Έφυγε πάρα πολύ γρήγορα», ανέφερε ακόμη η Εύη Βατίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.