ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες για παρενόχληση από καθηγητή της Νομικής – «Εμείς σεξ πότε θα κάνουμε;»

Επικοινωνούσε με τον φοιτητή και τον εκβίαζε εμμέσως να απαντάει στα μηνύματά του

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες για παρενόχληση από καθηγητή της Νομικής – «Εμείς σεξ πότε θα κάνουμε;»

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή καταγγελία από το σύλλογο φοιτητών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για παρενόχληση φοιτητών από καθηγητή.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε θα διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και εάν έχουν τελεστεί αδικήματα όπως αυτά της παράνομης βίας και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο Σύλλογος Φοιτητών της Νομικής, σε ψήφισμα του αναφέρεται σε σειρά περιστατικών που αφορούν τον εν λόγω καθηγητή. Ένα από αυτά έλαβε χώρα σε περίοδο εξεταστικής πριν από την πανδημία.

Ο καθηγητής κατά τη διάρκεια εξέτασης προσέγγιζε συνεχώς ένα φοιτητή και κατά την παράδοση των γραπτών κοιτούσε για ώρα επίμονα το πάσο του, όπως αποδείχθηκε για να συγκρατήσει το όνομά του. Την ίδια κιόλας μέρα του φέρεται να του έστειλε αίτημα σε διάφορα social media και ήδη στα πρώτα μηνύματα συστήθηκε ως «ο επιτηρητής σου, χαχα, σοκ».

Στη συνέχεια οι φοιτητές περιγράφουν ότι ο συγκεκριμένος επικοινωνούσε με τον φοιτητή και τον εκβίαζε εμμέσως να απαντάει στα μηνύματά του για να μην υπάρξει επίπτωση στον βαθμό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η παραβιαστική αυτή συμπεριφορά κορυφώθηκε εν τέλει μετά από λίγο με το απαράδεκτο μήνυμα του καθηγητή «Εμείς σεξ πότε θα κάνουμε;». Ο φοιτητής τρομοκρατήθηκε και τον μπλόκαρε από τα social media με αποτέλεσμα να τον κόψει με 2 στο μάθημα. Στην ανακοίνωση των φοιτητών περιγράφεται ότι τα περιστατικά που ακολούθησαν ήταν πολλά αφού ο επιτηρητής έγινε και καθηγητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.